Welkom in Leeuweryck

Betaalbaar wonen
in Sint-Pieters-Leeuw,
op een boogscheut van Brussel

Wil je ontsnappen
aan de Brusselse drukte?

Kies dan voor Leeuweryck en de groene charmes van Sint-Pieters-Leeuw! Rustig vertoeven in een groene omgeving, maar toch goed bereikbaar wonen? Leeuweryck gunt jou het beste van beide. In het hartje van Sint-Pieters-Leeuw vind je 25 appartementen in een autoluwe omgeving, waar comfortabel wonen centraal staat.

Nieuwe gezellige wijk

In Leeuweryck wonen, dat is wonen in een gezellige, groen wijk. Het is de ideale plek om te ontspannen, samen met je kinderen na school te spelen of om je hond uit te laten. Laat de drukte van je werkweek even achter en geniet van de oase van rust die je omringt.

 

De cijfers

25
APPARTEMENTEN

2
GEBOUWEN

4
BOUWLAGEN

25
ONDERGRONDSE
PARKEERPLAATSEN

30
FIETSENSTALLINGEN

Omgeven door groen

De leeuweryck appartementen maken deel uit van de nieuwe wijk die in Negenmanneke aangelegd wordt. De appartementen zijn omringd door groen. Langs de Zuunbeek loopt een aangenaam wandelpad waar je veilig kan wandelen en fietsen. In het Wildersportcomplex aan de overkant van de straat vind je een grote sportzaal, tennispleinen, petanquebanen en een zwembad.

Een parkeerplaats
aan je deur

Een private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang, en bestaat uit 25 parkeerplaatsen en garageboxen inclusief plaatsen voor personen met een beperkte mobiliteit. Leeuweryck beschikt ook over heel wat praktische troeven, zoals de centrale afvalophaling. Dit alles maakt Leeuweryck de ideale plek om een mooi verhaal te starten.

Sublieme bereikbaarheid
op 10 minuten van Brussel

Waar wil je werken, leren of ontspannen? Aan jou de keuze. Sint-Pieters-Leeuw is vlot bereikbaar aan de groene rand van Brussel. Op enkele minuten sta je in het centrum. Met tal van toffe faciliteiten in de buurt is Leeuweryck een droom om te wonen. 

Leeuweryck Appartementen

Brussel centrum
10 min met de auto

Bus
250m 

Trein
1km

Start fietspad
200m

Tennisvelden
50m

Petanquebaan
50m

Sportcomplex met zwembad
50m

Supermarkt
200m 

Erasmus Ziekenhuis
1km

Scholen
500m

Kinderopvang
200m

Geïnteresseerd in dit project?

Verstuur jouw aanvraag hiernaast. We bezorgen je snel alles wat je zoekt.

T. 02 669 79 00
Kantersteen 47
1000 Brussel
www.ion.be

 

Interesse:Louter InformatiefVoorwaardenConcreet voorstel

ION krijgt toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform deze privacyverklaring.