UITVERKOCHT

Welkom in Leeuweryck

Jouw groene, autoluwe en betaalbare thuis in Sint-Pieters-Leeuw, vlakbij Brussel

Vlakbij Brussel, heerlijk in het groen

Je zoekt een woning vlakbij Brussel, maar toch in het groen? Combineer het beste van twee werelden, met Leeuweryck in Sint-Pieters-Leeuw. Hier kunnen de kindjes naar hartenlust spelen in een autoluwe, groene omgeving. Woon je in een prachtige nieuwbouwappartement in een gezellige buurt. En heb je toch een vlotte verbinding naar de hoofdstad. Méér tijd, méér rust, méér comfort. 

Een buurt waarin je écht wilt blijven wonen

Wanneer je het domein betreedt, weet je het meteen: deze buurt voelt aan als thuiskomen. De groene oase, de stijlvolle gebouwen, de autoluwe omgeving en de vriendelijke mensen – alles klopt. Je hebt winkels vlakbij, een sportcentrum op wandelafstand en openbaar vervoer op een steenworp van je deur. Soms kan het leven eenvoudig zijn. In Leeuweryck kan je écht gelukkig wonen.

 

De cijfers

25
APPARTEMENTEN

2
GEBOUWEN

4
BOUWLAGEN

25
ONDERGRONDSE
PARKEERPLAATSEN

30
FIETSENSTALLINGEN

Nieuwe wijk, nieuwe toekomst

Leeuweryck maakt deel uit van een fonkelnieuwe wijk. Alle nieuwbouwappartementen zijn van uitzonderlijke kwaliteit, gebouwd met het oog op de toekomst. Het domein is verrassend groen, met wandelpaden en een kronkelende beek. Een grote sportzaal, tennispleinen en zelfs een zwembad zijn makkelijk bereikbaar. Je maakt deel uit van en jonge buurt in volle bloei.

Parkeren: eenvoudig en zonder risico’s

Natuurlijk wil je met je auto tot aan je deur kunnen rijden. Maar je wilt ook dat je kinderen veilig buiten kunnen spelen, zonder risico’s. Daarom is er een ondergrondse parking aanwezig – ook ontworpen voor mensen met verminderde mobiliteit. Er is ook een centrale afvalophaling. Zo heb je alles bij de hand – terwijl het domein toch autoluw én kindvriendelijk blijft.

Perfecte mobiliteit, méér kwaliteitstijd

Hou meer tijd over voor de belangrijke dingen in het leven. Zeg vaarwel tegen de files. Want Leeuweryck ligt op slechts tien minuutjes van Brussel. Zo benut je de groene rand volop én knip je in je woon-werkverkeer. Sneller op het werk, sneller weer thuis!

Leeuweryck Appartementen

Brussel centrum
10 min met de auto

Bus
250m 

Trein
1km

Start fietspad
200m

Tennisvelden
50m

Petanquebaan
50m

Sportcomplex met zwembad
50m

Supermarkt
200m 

Erasmus Ziekenhuis
1km

Scholen
500m

Kinderopvang
200m

Logo ION