Welkom in de Leeuweryck

Je thuis in een nieuwe, gezellige buurt in Sint-Pieters-Leeuw

Leeuweryck assistentiewoningen

Licht & ruim gebouwd met heerlijke privéterrassen

vanaf
200.000 EUR

“De assistentiewoningen zijn speciaal ontworpen om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen”

In een assistentiewoning in de Leeuweryck heb je alle ruimte om heerlijk te genieten. Je nieuwe thuis is een groot, lichtrijk appartement met privéterras. Je kan er zorgeloos wonen, zowel vandaag als morgen. De assistentiewoningen zijn bewust groter gebouwd dan vergelijkbare appartementen, zodat je over de ruimte beschikt die je nodig hebt.

Geniet samen van de buurt en faciliteiten

Wil je meer informatie over de buurt en beschikbare faciliteiten? Laat onderaan deze pagina je gegevens na en we bezorgen je graag meer informatie. Gegevens nalaten

Op de site zijn er heel wat mogelijkheden om te ontspannen en is er ruimte voor sociaal contact. Er is een restaurant, een lounge en een fitnessruimte. Verschillende winkels en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand. In het Wildersportcomplex aan de overkant van de straat vind je een grote sportzaal, tennispleinen en petanquebanen.

 • Vlakbij openbaar vervoer
 • Op 100m van Delhaize en Colruyt
 • Wandelafstand van caféetjes en restaurant

Een groene buurt

Leeuweryck wordt het kloppend hart van een buurt in opmars. Rond de appartementen creëren we een groene long met bomen. Naast het domein wordt een nieuw fietspad aangelegd die langs het water rechstreeks naar de sporthal loopt.

De waterlopen die langs Leeuweryck stromen, worden bovendien heraangelegd zodat de Zuunbeek zal heropleven. De streek wordt zo de perfecte plaats voor een wandel- of fietstocht. Het is bovendien rustig vertoeven naast het rustige Albert van Cothempark.

Zekerheid van persoonlijke zorg.
Permanent aanwezig en altijd beschikbaar.

Op de site is er een woonzorgcentrum, dus hulp is nooit veraf. Extra zorg is altijd beschikbaar en kies je à la carte. Leeuweryck respecteert ieders privacy en biedt de zekerheid van een gepersonaliseerde begeleiding. In Leeuweryck kan je zo lang mogelijk zelfstandig leven en heb je de kans om je sociaal leven verder te ontwikkelen.

 • 24/24h ter beschikking
 • Zowel huishoudhulp als integrale zorgverlening ter beschikking afhankelijk wat jij wenst
 • Naast de zorgen wordt er ook een gevarieerd activiteitenaanbod voorzien

zorgdienst

“Een professionele uitbating met een persoonlijke en service gerichte aanpak”

Is een assistentiewoning iets voor mij?

vrouw assistentiewoningenMarianne uit Aalst

Ik ben er trots op dat ik alles zelf voor elkaar krijg en hou van mijn privacy. Maar soms is alleen ook maar alleen. Mijn grote huis voelde niet altijd even veilig aan en ik keek er naar uit om terug vaker omringd te zijn door anderen.

ouder koppel assistentiewoningenFrank en Tina uit Aalst

De familiewoning die wij ooit kochten, voelde plots echt te groot aan. Veel ruimte is aangenaam, maar het vraagt ook veel onderhoud en tijd. Wij konden het onderhoud zelf niet meer de baas en besteden onze tijd bovendien liever aan familie en vrienden.

middelbare leeftijd koppel assistentiewoningenJean & Agnes uit Brugge

Ooit hadden wij in ons huis alles wat we nodig hadden. Maar plots vroegen wij ons af of dit in de toekomst zo zou blijven. Een inloopdouche is bijvoorbeeld veel handiger dan een bad. En de extra hulp met het poetsen, strijken of koken is puur comfort.

vrouw leeuweryck

Wil je meer informatie over hoe assistentiewoningen werken of ze iets voor jou zijn? Laat onderaan deze pagina je gegevens na en we leggen het je graag persoonlijk uit. Meer informatie

In welke situatie je jezelf ook herkent, een assistentiewoning biedt jou zekerheid op een comfortabele toekomst.

Wanneer je nood hebt aan een aangepaste woning, huishoudhulp of meer zorg, wil je liever niet lang wachten. Verzeker je daarom nu al van een zorgeloze toekomst met een assistentiewoning.

Gebruik je ze nog niet meteen? Dan geniet je intussen van mooie huuropbrengsten. Een assistentiewoning, dat is:

 • een thuis die aangepast is aan jouw huidige èn toekomstige behoeften
 • een eigen plek met altijd hulp in de buurt
 • een comfortabele woning waar altijd iets te beleven valt

Nu een goede belegging,
later een zekere thuis.

Het grote tekort aan kwalitatieve assistentiewoningen zorgt ervoor dat veel mensen op voorhand investeren in hun eigen assistentiewoning. Zo beleggen ze hun spaargeld nu met een mooi rendement en zijn ze zeker van een kwalitatieve assistentiewoning.

Leeuweryck biedt daarom een zorgeloze en gratis verhuurdienst aan voor zij die nog wat willen wachten of voor zij die hun spaargeld met zekerheid wilen beleggen. Jouw voordeel:

 • een gunstig BTW-tarief*
 • Vrijstelling onroerende voorheffing*
 • 100% huurindexering*

*Vraag naar de voorwaarden

Voor meer info over investeren in Leeuweryck
kan je terecht op onze investeringspagina.

man investeren leeuweryck

“Wie een assistentieflat huurt moet vaak tot 10 maanden wachten tot er plaats is. Wie koopt is zeker van kwaliteit en beschikbaarheid”

Benieuwd of geïnteresseerd?

laat jouw gegevens hier na om meer informatie te ontvangen

Ontvang meer informatie

Interesse:Louter InformatiefVoorwaardenConcreet voorstel

ION krijgt toestemming om me te contacteren. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en erken dat mijn gegevens worden verwerkt conform deze privacyverklaring.TER INFO

Het aanbod is beperkt, wees er dus snel bij! We houden jou ook op de hoogte van de verkoop van het project zodat je weet wat er wanneer nog beschikbaar is.