Welkom in de Leeuweryck

Je thuis in een nieuwe, gezellige buurt in Sint-Pieters-Leeuw

Leeuweryck assistentiewoningen

Ruim. Licht. Een vertrouwde plek voor jezelf.

vanaf
241.400 EUR

“De assistentiewoningen zijn speciaal ontworpen om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen”

Verhuizen naar een assistentiewoning doe je alleen als jij je er goed voelt. Daarom is elke assistentiewoning in de Leeuweryck een écht appartement. Groot, vol licht en met een eigen privéterras. Je hebt alle ruimte om je eigen leven te leiden. Je creëert er een gezellige thuis. En voelt je meteen op je gemak in je nieuwe buurt.

Alles wat je nodig hebt, iedereen vlakbij

Wil je de informatie over faciliteiten en de buurt eens rustig bekijken? Laat je gegevens achter en ontvang de brochure! Gegevens nalaten

 

Je woont in je appartement. Maar je lééft in je buurt. En dus is er veel te doen in de Leeuweryck. Er is een restaurant, een lounge en een fitnessruimte. Zo kan je elkaar makkelijk tegenkomen. En leer je jouw buren vlot kennen.

Je wandelt zonder probleem naar de Delhaize, de Colruyt én het openbaar vervoer. Aan de overkant van de straat ligt het sportcomplex met sportzaal, tennispleinen, zwembad en petanquebanen.

 

Een frisse, gezonde en groene buurt

Je wordt elke dag wakker met de muziek van fluitende vogels. Rond de Leeuweryck wordt immers een mooi park met bomen voorzien. En het Albert van Cothempark ligt langs het domein. Er loopt een fietspad langs het domein dat je via het water naar de sporthal brengt. 

Maak zeker ook eens een wandeling langs de Zuunbeek. Die wordt mooi heraangelegd en vormt een prachtig decor voor een deugddoend wandel- of fietstochtje.

Hier wordt voor jou gezorgd (als jij dat wilt). Op elk moment van de dag.

Soms heb je wat extra hulp nodig. In de Leeuweryck krijg je die zoals jij dat wilt. Op het domein ligt een woonzorgcentrum. Vlakbij, dat is handig. Je krijgt een begeleiding op maat, in alle privacy. Vraag enkel de hulp die je nodig hebt en blijf voor de rest volledig onafhankelijk. Zo leef je jouw leven, op jouw tempo.

  • 24/7 hulp in de buurt
  • Huishoudhulp, verpleegkundige zorgen of integrale zorg
  • Tal van activiteiten in het zorgcentrum – ook voor jou!

zorgdienst

“Een professionele uitbating met een persoonlijke en service gerichte aanpak”

Is een assistentiewoning iets voor mij?

vrouw assistentiewoningenMarianne uit Aalst

Ik ben er trots op dat ik alles zelf voor elkaar krijg en hou van mijn privacy. Maar soms is alleen ook maar alleen. Mijn grote huis voelde niet altijd even veilig aan en ik keek er naar uit om terug vaker omringd te zijn door anderen.

ouder koppel assistentiewoningenFrank & Tina uit Aalst

De familiewoning die wij ooit kochten, voelde plots echt te groot aan. Veel ruimte is aangenaam, maar het vraagt ook veel onderhoud en tijd. Wij konden het onderhoud zelf niet meer de baas en besteden onze tijd bovendien liever aan familie en vrienden.

middelbare leeftijd koppel assistentiewoningenJean & Agnes uit Brugge

Ooit hadden wij in ons huis alles wat we nodig hadden. Maar plots vroegen wij ons af of dit in de toekomst zo zou blijven. Een inloopdouche is bijvoorbeeld veel handiger dan een bad. En de extra hulp met het poetsen, strijken of koken is puur comfort.

vrouw leeuweryck

Wil je meer informatie over hoe assistentiewoningen werken of ze iets voor jou zijn? Laat onderaan deze pagina je gegevens na en we leggen het je graag persoonlijk uit. Meer informatie

Jouw assistentiewoning: slimme zekerheid, comfortabele toekomst

Een assistentiewoning is een slimme zet. Je creëert een veilige, zekere toekomst voor jou en je partner. Je neemt je eigen zorgen in handen. En zorgt ervoor dat jij je eigen leven kan blijven leiden.
Zelfs als je nog niet klaar bent om te verhuizen naar een assistentiewoning, is het aankopen ervan tóch een goed idee. Verhuur ze, leef beter met de huuropbrengsten – en gebruik ze pas zelfs als jij er klaar voor bent.

  • Flexibel: aangepast aan jouw behoeften, nu en in de toekomst
  • Zeker: altijd professionele hulp en zorg in de buurt, op jouw tempo
  • Comfortabel: ruime appartementen met privé terras en veel plaats
  • Gezellig: een leuke, groene en sociale buurt om in te wonen

Assistentiewoningen van Leeuweryck

Slim beleggen. Nu genieten. Zekerheid voor later.

Wil je veilig en met mooi rendement beleggen? Investeer dan in je eigen assistentiewoning voor later. Je belegt je spaargeld in iets tastbaars van hoge kwaliteit. Je geniet nu al elke maand van de opbrengsten. En bent er zeker van dat er later een geschikte plek voor jou klaarstaat.

Leeuweryck biedt een gratis verhuurdienst. Als je belegt in een van onze assistentiewoningen, zorgen wij dat alles voor jou geregeld wordt. Hoge zekerheid, laag risico. Bovendien geniet je van:

  • Een gunstig BTW-tarief*
  • Een vrijstelling van onroerende voorheffing*
  • 100% huurindexering*

*Vraag naar de voorwaarden Leer meer over investeren in Leeuweryck. Bekijk onze investeringspagina.

man investeren leeuweryck

“Wie een assistentieflat huurt moet vaak tot 10 maanden wachten tot er plaats is. Wie koopt is zeker van kwaliteit en beschikbaarheid”

Benieuwd of geïnteresseerd?

laat jouw gegevens hier na om meer informatie te ontvangen

Ontvang meer informatie

TER INFO

Het aanbod is beperkt, wees er dus snel bij! We houden jou ook op de hoogte van de verkoop van het project zodat je weet wat er wanneer nog beschikbaar is.

Logo ION